Læger
Vores team af speciallæger
Anders Troelsen
Professor, overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi
Anders Troelsen er overlæge og professor indenfor sit speciale i knæ- og hoftealloplastik.
Han har taget sin uddannelse i bl.a. København, Århus, Boston og Oxford. På aCure Privathospital udfører han operationer med total hoftealloplastik og flere former for knæalloplastik med henblik på en målrettet behandling til den enkelte.
Disse inkluderer total knæaloplastik, medial og lateral unikompartmental knæalloplastik (også kaldet Oxford proteser eller "halve knæ") samt patello-femoral knæalloplastik.

Andreas Nordholm-Carstensen
Speciallæge i mave-tarmkirurgi, ph.d
Uddannet i mave-tarmkirurgi fra Bispebjerg Hospital, Rigshospitalet og Sjællands Universitetshospital. Han arbejder til dagligt med kirurgiske sygdomme i tyk- og endetarm med specielt fokus på komplekse anallidelser.
I 2015 forsvarede han sin ph.d.-afhandling ved Københavns Universitet om fjernspredning ved tyk- og endetarmskræft, og hans forskningsengagement omfatter både adskillige publikationer i internationale og nationale peer-reviewed tidsskrifter, lærebogsforfatterskab, og udarbejdelse af internationale og nationale retningslinjer. Andreas underviser derudover i ultralydsdiagnostik samt i endetarmslidelser for kommende danske speciallæger i kirurgi.

Aydin Gozalov
Overlæge, ph.d., speciallæge i neurologi
Aydin Gozalov er overlæge, ph.d., ved dansk hovedpinecenter og neurologisk afdeling, Glostrup Universitets Hospital.
Siden 2001 har Aydin Gozalov været involveret i hovedpineforskning og ansvarlig for kraniofacial smerte/trigeminusneuralgi unit i dansk hovedpine center.

Anders Wykman
Professor, overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi
Anders Wykman er uddannet ortopædkirurg ved Karolinska Institutet, hvorfra han også forsvarede sin afhandling om cementerede og ucementerede hofteproteser i 1989.
Efter 15 år som ortopædkirurg på Karolinska Sjukhuset har han arbejdet både i England, Singapore og Frankrig.
Anders Wykman har i 25 år været ansat ved Ortopedkliniken i Halmstad og Helsingborg/-Ängelholm.
Desuden tidligere mangeårig redaktør for Ortopediskt Magasin og medlem i Styrelsen for Svensk Ortopedisk Förening.
Udover forskningsområde indenfor protesekirurgi skrevet flere artikler.

Carsten Thomsen
Professor, overlæge i radiologi
Jesper Sylvest
Overlæge, speciallæge i reumatologi, samt fysiurgi og rehabilitering
Jesper Sylvest har stor klinisk erfaring inden for hele det reumatologiske fagområde, og har som chef på store reumatologiske afdelinger i hovedstadsområdet med lands/landsdels og regionsfunktioner varetaget behandlingen af inflammatoriske led - og bindevævssygdomme samt ryglidelser.
Som overlæge på privathospital i særlig grad behandlet patienter med idrætsmedicinske problemstillinger, gigtsygdomme og ryglidelser.
Jesper har desuden været formand for reumatologisk selskab, ekstern lektor i fysiurgi og reumatologi på Rigshospitalet, været lærebogsforfatter og i en periode været ansat som lægelig direktør på Rigshospitalet.

Henrik Schrøder
Overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi

Kai Dieter Jung
Overlæge, speciallæge i Anesthesia

Karl Erik Jensen
Overlæge, speciallæge i radiologi
Kayalvily
Overlæge, speciallæge i Radiology

Lars Vedel Jepsen
Overlæge, speciallæge i mave- tarmkirurgi
Laura Langkjær Johnsen
Overlæge, speciallæge i reumatologi
Laura Langkjær Johnsen er uddannet fra Københavns Universitet med speciallægeuddannelse på Frederiksberg Hospital, Gentofte Hospital, Nordsjællands Hospital, Institut for Idrætsmedicin og Rigshospitalet.
Hun har været overlæge i Afdelingen for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme siden 2017.
Laura Langkjær Johnsen har bred klinisk reumatologisk erfaring med udredning og behandling af inflammatoriske ledsygdomme, rygsygdomme, overbelastnings- og idrætsskader samt bindevævssygdomme.
Bestyrelsesmedlem i Dansk Reumatologisk Selskab og har undervist bl.a. på fysioterapeutuddannelsen, Metropol og på masteruddannelse for farmaceuter på Københavns Universitet.
Faglige medlemskaber:
Dansk Reumatologisk Selskab, Dansk Idrætsmedicinsk Selskab, Dansk Selskab for Intern Medicin

Maja Hartmann Rasmussen
Overlæge, speciallæge i reumatologi
Maja Rasmussen har taget sin uddannelse på Københavns Universitet og har haft speciallægeuddannelse ved Røntgenafdelingerne på Hvidovre Hospital, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital samt på Herlev og Gentofte Hospital. Maja har været ansat som afdelingslæge og overlæge på Herlev og Gentofte Hospital med hovedfunktion i Ultralydssektionerne. Seneste ansættelse er som overlæge i ultralydsssektionen med ansvar for den lægelige videreuddannelse.
Maja har specielt kompetencer inden for bughulen, muskler og led, hals samt en del karlidelser.

Michael Nielsen
Overlæge, ph.d., speciallæge i ortopædisk kirurgi med speciale i rygkirurgi (medejer)
Michael Nielsen er uddannet læge fra København Universitet januar 1990 og speciallæge i ortopædisk kirurgi siden 2001 fra Bispebjerg Hospital, Hillerød Sygehus og Rigshospitalet.
Han forsvarede sin Ph.D afhandling i 2007, omhandlende indheling af knogletransplantat i experimental rygkirurgi.
Michael har mellem 1995 og 2010 været ansat på Rigshospitalets ortopædkirurgiske klinik og har siden 2000 med primært fokus på rygkirurgi.
Han har de seneste 10 år været fastansat overlæge på privathospitalet CapioCFR i Hellerup.
Michael foretager alle typer rygkirurgiske indgreb og har stor erfaring med over 250 rygkirurgiske indgreb hvert år.
Michael Nielsen har været medlem af bestyrelsen i Dansk Ortopædisk selskab (DOS) fra 1999 til 2007 og er aktuelt formand for bestyrelsen i Dansk Rygkirurgisk Selskab (DRKS), samt medlem af Danespine styregruppen – den landsdækkende rygkirurgiske kvalitetssikrings
database.

Michel Boeckstyns
Overlæge, dr. med., speciallæge i ortopædisk kirurgi med ekspertise i håndkirurgi
Michel Boeckstyns er blandt de fremmeste i dansk håndkirurgi og har indført flere nye behandlingsteknikker i Danmark.
Han har været specialeansvarlig overlæge på håndkirurgisk klinik, Gentofte Hospital, hvor han stadig er videnskabelig konsulent.
Michel er forfatter/medforfatter af 70 videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter og af talrige kapitler i anerkendte fagbøger og har været redaktør af bøgerne ”Skadestuekirurgi” , ”Kirurgi i akutmodtagelsen” og ”Fractures of the Hand and Carpus”.
Desuden er Michel Editor for The Journal of Hand Surgery, European volume og Associate Editor for The Journal of Wrist Surgery.
Han har været næstformand i Dansk Selskab for Håndkirurgi og medlem af
eksaminatorkorpset for den europæiske eksamen i håndkirurgi.
På aCure Privathospital varetager Michel Boeckstyns behandling af alle typer håndkirurgiske lidelser.

Mikkel Westen
Overlæge, speciallæge i mave-tarmkirurgi
Mikkel Westen har taget sin uddannelse i København og har fået sin hoveduddannelse ved kirurgisk afdeling på Bispebjerg Hospital samt på Rigshospitalet, Slagelse Sygehus og Hvidovre Hospital og er speciallæge i mave-tarm kirurgi.
Mikkel har specielt kompetencer inden for Benign galdevejs-kirurgi (kikkertoperation for galdeblæresten), Hernie-kirurgi (Kikkertoperation/åben operation for lyske- og bugvægsbrok) og Øvre-endoskopi (kikkertundersøgelse af spiserør, mavesæk og tolvfingertarm).
Desuden har Mikkel hoved- og medforfatterskab på 11 artikler i internationale tidsskrifter, underviser i Basal Laparaskopi ved Hoveduddannelsen i kirurgi og underviser på Davos Course, GI Surgery.

Ole Olesen
Speciallæge i mave- tarmkirurgi
Ole Steen Jørgensen
Overlæge, speciallæge i ortopædisk kirurgi samt almen kirurgi.
Speciale i alloplastikker (arthroplastik) i Hofter, Knæ- og skuldre samt endoskopisk kirurgi i skuldre og knæ.
Uddannet fra Københavns Universitet. Herefter 4 år ved Universitetssjukhuset i Örebro i Sverige, hvor han deltog i udviklingen af teknikker for kikkertkirurgi/arthroscopi-, blev han specialist i Ortopædisk Kirurgi 1995. Året efter specialist i Almen Kirurgi. 2006-2010 sektionsleder for overekstremitets- og arthroskopisk kirurgi på Hallands Regionssjukhus i Halmstad. 2010 – 2014 konsulent på privat sygehuset Spenshult, hvor han årligt har gennemført 400-600 operative indgreb: Protesekirurgi på skuldre, hofter og knæ samt et stort antal kikkertkirurgiske indgreb i knæ, skuldre, fodled og albuer.
Ole har lang erfaring af korsbåndsrekonstruktioner samt reparation af seneskader i skuldre og instabilitet i skulderled.

Peder Burgaard
Speciallæge i ortopædkirurgi. Ekspert i almen ortopædkirurgi, traumatologi og stor erfaring i kikkertkirurgi i led.
Uddannet læge fra Københavns Universitet i 1981.
Peder Burgaard har specialiseret sig i kikkertoperationer siden 1983. Ansat på Rigshospitalet 1997.
Overlæge ved ortopædkirurgisk afdeling Rigshospitalet med ansvar for arthroscopisk kirurgi omfattende kikkertoperation af akutte og kroniske forandringer i skuldre, albuer, knæ og fodled.
Deltaget i behandling af traumer indenfor bækken, ryg og ekstremiteter, som har krævet behandling af ledbånds- og knogleskader.
Foretaget operativ behandling af infektioner samt rekonstruktive indgreb inklusive knogleforlængelser.
Har løbende været tilknyttet flere privathospitaler i forbindelse med operationer indenfor sportskirurgi, almen ortopædkirurgi og rygkirurgi.

Peter Jensen
Overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi med speciale i rygkirurgi (medejer)
Peter Jensen er uddannet læge fra Københavns Universitet i 1983. Speciallægeuddannelsen har foregået på Sønderborg Sygehus, Næstved Sygehus og Rigshospitalet.
Peter Jensen har været ansat på Rigshospitalet fra 1992 til 2006, afbrudt af 18 måneders ophold på Ortopædkirurgisk Afdeling, Gentofte Hospital. Siden 1998 har Peter Jensen udelukkende været beskæftiget med rygkirurgi med speciale i lænderyg og instrumenterede spondylodeser.
Peter Jensen har siden 2006 været fastansat overlæge på CFR Hospitaler, nu CapioCFR og siden 2020 på aCure Privathospital A/S.

Thomas Kiær
Overlæge, dr. med, speciallæge i ortopædkirurgi med speciale i rygkirurgi, administrerende direktør og virksomhedsansvarlig læge. (medejer)
Han er uddannet læge i 1981, speciallæge i ortopædkirurgi i 1991 og dr.med. fra Københavns Universitet i 1994.
Thomas Kiær har en mangeårig karriere bag sig fra Rigshospitalets ortopædkirurgiske afdeling og fra 1995-2009 som overlæge og sektionsleder på Rygsektionen, Ortopædkirurgisk Afdeling, som han etablerede og opbyggede. Thomas Kiær har desuden sideløbende fungeret som overlægekonsulent i Arbejdsskadestyrelsen, Ankenævnet for patienterstatning, og er tilknyttet Retslægerådet som sagkyndig.
Thomas Kiær har en lang videnskabelig karriere bag sig med talrige publikationer i anerkendte nationale og internationale tidsskrifter samt forsvar af doktordisputats fra Københavns Universitet. Thomas Kiær har siden 1988 haft hovedinteresseområde inden for ortopædisk rygkirurgi og ryg-bækken traumatologi. Han har erfaring med alle nuværende kendte former for instrumentering af columna (rygsøjlen) med årelang rutine. Han har udført et stort antal avancerede rygkirurgiske operationer og har meget stor erfaring inden for den højt specialiserede rygsøjlekirurgi dækkende områderne: deformitetskirurgi, tumorkirurgi, degenerativ kirurgi og traumatologi samt sygdomme i nakken.
Thomas Kiær stiftede med kolleger i 2004 Center for Rygkirurgi og i 2020 aCure Privathospital A/S.