fbpx

Billeddiagnostik

Billeddiagnostik – MR-skanning, røntgen og ultralyd

Hos aCure Privathospital kan vi tilbyde flere forskellige undersøgelser, når det gælder billeddiagnostik. At kunne anvende billeddiagnostik er relevant for patienter, hvor det er nødvendigt at kigge ind i kroppen på en non-invasiv måde. Når vi skriver non-invasiv, så betyder det, at vi kan kigge ind i din krop ved hjælp af udstyr, som ikke kræver, at vi lægger et snit for at kigge ind.

Ved at få foretaget en undersøgelse vha. billeddiagnostik, får du enten en MR-skanning, ultralydsskanning eller en røntgenundersøgelse. Undersøgelserne tager ganske kort tid, og dermed kan du på nærmest ingen tid få klarlagt, om alt ser ud til at være, som det skal.

Alle tre former for billeddiagnostik er smertefri, og de tager fra 10 til 60 minutter. En røntgenundersøgelse vil tage 10-20 minutter, en ultralydsundersøgelse vil tage 10-30 minutter, og en MR-skanning vil tage omkring 30-60 minutter.

Flere slags billeddiagnostik

På aCure Privathospital tilbyder vi MR-skanning, røntgenundersøgelse og ultralydsskanning. De forskellige metoder anvendes til forskellige formål. Som patient i det offentlige kan du henvises til billeddiagnostik hos os jfr. behandlings-garantien, ligesom du som forsikrings- eller privatpatient kan undgå ventetid og få en diagnostisk afklaring indenfor få dage.

Ingen ventetid hos os

Der er ikke ventetid hos os, så du kommer hurtigt til. Med fleksibel planlægning fra uge til uge sørger vi for, at der altid er ledige tider – også i travle perioder. Vi har tider fra morgen til sen eftermiddag, så du kan som regel vælge det behandlingstidspunkt, som passer dig bedst.

Scanninger og røntgen hos aCure

MR-skanning
Røntgen
Ultralyd

Her bruger vi MR-skanning

Med en MR-skanning undersøger vi kroppens bløde dele. MR-skanneren bruger kraftige magneter og radiobølger til at danne detaljerede billeder af kroppens indre strukturer. Netop denne type undersøgelse kan give omfattende information om forskellige organer og væv i kroppen, som f.eks. hjerne, nerver, sener, led og brusk samt rygmarv og diskus i ryggen.

Røntgen til led og knogler

Vi anvender røntgenundersøgelse, når det handler om lunger og knogler – f.eks. hænder, fødder, ryg, hofter og knæ – de områder, som falder ind under reumatologi og ortopædi. Både når det gælder MR- og røntgen, bliver du modtaget og hjulpet igennem behandlingen af vores venlige og rutinerede radiografer.

Ultralydsskanning

Skanning med ultralyd bruges til at kortlægge tilstande i de indre organer, sener led, blodkar og slimsække. Det er en dynamisk undersøgelse gennem væv, udført af lægen, som efterfølgende laver en skanningsbeskrivelse på grundlag af de observationer, der er gjort i løbet af undersøgelsen. Man bruger ultralydsskanning indenfor en række specialer, bl.a. gynækologi, reumatologi, mave- tarm sygdomme samt indenfor visse dele af ortopædien.

Radiologens billedbeskrivelse

Vores tilknyttede radiologer er speciallæger i røntgen og MR. Det er radiologen, som efterfølgende beskriver de billeder, radiografen har taget. Beskrivelserne foreligger nogle dage efter undersøgelsen og videregives til den behandlende læge.

Billeddiagnostik udført af kompetent personale

Vores personale såvel som vores læger har speciale i at arbejde med billeddiagnostik, og til denne form for undersøgelse er du altid i trygge hænder hos os. Vores tre læger, der har speciale i billeddiagnostik, har stor erfaring inden for radiologi, og det vil sige, at de er dygtige til at vurdere resultaterne af din undersøgelse.

Hvad enten du får foretaget en MR-skanning, ultralydsskanning eller røntgenundersøgelse, kan du trygt regne med, at undersøgelsen bliver udført korrekt og med fokus på dig som patient.

Hos aCure Privathospital er vi dygtige til at lytte til vores patienter, og vi sætter dit helbred øverst på dagsordenen. Vores erfarne personale er både professionelt og nærværende, og det vil sige, at du hos os altid får kompetent behandling af vores personale, som samtidig lytter til dig og tager dig alvorligt.

Billeddiagnostik på privathospital

Der er mange grunde til at vælge at få foretaget en billeddiagnostisk undersøgelse på et privathospital fremfor i offentligt regi. Du skal vælge os, fordi du ønsker høj kvalitet, professionalisme, fair priser og venligt personale, som altid lytter til dig. Vores læger og øvrige personale er lydhøre over for dine spørgsmål og eventuelle bekymringer, og vi gør altid alt, hvad vi kan, for at du føler dig tryg.

Du er tryg, når du er på vores privathospital. Det er du, uanset om du kommer ind til en informativ snak, skal have lavet en undersøgelse eller skal have opfølgende behandling. Vores fair priser betyder, at der ikke er nogen grund til at vente med at få behandling. Udskyd ikke den billeddiagnostik, som du gerne vil have foretaget.

Radiologisk undersøgelse

Et andet ord for billeddiagnostik er en radiologisk undersøgelse. Hos os kan du derfor møde begge termer. Ordet billeddiagnostik refererer til mediet, som undersøgelsen resulterer i, hvorimod termen radiologisk undersøgelse refererer til metoden for undersøgelsen.

Alle undersøgelser hos os bliver udført med det bedste udstyr på markedet. Det er for at sikre din tryghed, og for at kunne behandle dig på den mest optimale måde. Vi følger med udviklingen, og derfor har vi også et stort fokus på at have godt, tidssvarende og effektivt udstyr.

Hos aCure Privathospital er vi eksperter i billeddiagnostik. Vi har den nyeste teknologi inden for MR-skanning, ultralyd og røntgen. Alle vores undersøgelser vurderes af speciallæger inden for radiologi og billeddiagnostik i tæt samarbejde med den behandlingsansvarlige læge.

Kontakt info

Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
[email protected]
Tlf: +45 73 70 67 01

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00-15:30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram