fbpx

Specialer

Vores specialer

Billeddiagnostik

Røntgenbilleder, samt andre typer scanninger, er essentielle værktøjer for alle læger. Det tillader vores specialister at stille en præcis diagnose. Vores forskellige scanninger og undersøgelser udføres udelukkende af eksperter indenfor radiologi, og som refererer direkte til din læge.

Billeddiagnostik er et essentielt redskab til at stille en hurtig og nøjagtig diagnose til brug for optimering af behandlingsforløb.

Disse værktøjer tillader effektiv identifikation af skader og problemer i kroppen. Billeddiagnostik anvendes i mange af vores behandlingsformer og forløb.
Læs mere

Mave-, tarmkirurgi

Hos ACure Privathospital finder du læger, eksperter og specialister i alle former og typer af mavetarmsygdomme. Vores erfarne og dygtige kirurger udfører alle relevante operative indgreb med ekspertise og erfaring.

Lidelser som brok, galdesten, mavesmerter og tyktarmsproblemer er hyppige og velkendte lidelser og tilstande, der rammer mange danskere hvert år.

På aCure Privathospital kan vi tilbyde højt specialiseret udredning og behandling af de fleste sygdomme i mave-tarmsystemet.
Læs mere

Rygkirurgi

De fleste mennesker oplever perioder med ondt i ryggen. Ved vedvarende og alvorlige smerter i ryg eller nakke tilbyder vores erfarne rygspecialister en præcis og hurtig udredning ved hjælp af klinisk undersøgelse og avanceret billeddiagnostik.

Grundlæggende omhandler alle former for rygkirurgi en form for operation eller indgreb i ryggen. Ofte skyldes behovet for rygkirurgi lidelser, der begrænser muligheden for en normal hverdag, samt drastisk reducerer der livskvalitet.

Gennem mange år har aCures rygspecialister raffineret og udviklet de forskellige teknikker og operative indgreb, der tillader operationer på patienter med smertefulde, kroniske ryglidelser.
Læs mere

Ortopædkirurgi- problemer i bevægeapparatet

Ortopædkirurgi omhandler behandlinger og operationer af knogler, led og sene bånd. Hos aCure Privathospital finder du eksperter og specialister i alle aspekter af ortopædiske indgreb og behandlingsformer. Vores erfarende hold af speciallæger har mange års erfaring og kendskab til området.

Du vil derfor altid være trygge hænder, og din behandling vil udformes på baggrund af dyb og omfattende indsigt.

Ofte har ortopædiske problemer deres rod i sportsskader, skader der er opstået i forbindelse med hårdt, fysisk arbejde eller skader der er pådraget i forbindelse med fritidsaktiviteter. Disse problemer vil typisk påføre stor smerte og problemer med fysiske aktiviteter.

Vi planlægger og basere vores behandlingsforløb på dine individuelle lidelser. For at skabe det rette forløb og behandling, arbejder vi på tværs af specifikke fagområder, og hvis det er nødvendigt, inddrages eksperter i reumatologi, radiologi samt andre nødvendige specialister.
Læs mere

Vores læger

Anders Troelsen

Professor, overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi

Anders Wykman

Docent, overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi

Andreas Nordholm-Carstensen​

Speciallæge i mave-tarmkirurgi, ph.d

Aydin Gozalov

Overlæge, ph.d., speciallæge i neurologi

Christian Tuxen

Overlæge, speciallæge i kardiologi

Henrik Schrøder

Overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi

Jutaka Tenma

Speciallæge, mave- tarm kirurgi

Kai Dieter Jung

Overlæge, speciallæge i anæstesi

Kayalvily Jesuratnam Nielsen

Overlæge, speciallæge i radiologi

Maja Hartmann Rasmussen

Overlæge, speciallæge i radiologi

Michael Nielsen

Overlæge, ph.d., speciallæge i ortopædisk kirurgi med speciale i rygkirurgi

Michel Boeckstyns

Overlæge, dr. med., speciallæge i ortopædisk kirurgi med ekspertise i håndkirurgi

Mikkel Westen

Overlæge, speciallæge i mave-tarmkirurgi

Morten Kramhøft

Overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi

Peder Burgaard

Speciallæge i ortopædkirurgi. Ekspert i almen ortopædkirurgi, traumatologi og stor erfaring i kikkertkirurgi i led.

Pernille Hurup Duhn

Speciallæge, reumatologi

Peter Jensen

Overlæge, speciallæge i ortopædkirurgi med speciale i rygkirurgi

Poul Harboe

Speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi

Thomas Kiær

Overlæge, dr. med, speciallæge i ortopædkirurgi med speciale i rygkirurgi, administrerende direktør og virksomhedsansvarlig læge

Kontakt info

Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
[email protected]
Tlf: +45 73 70 67 01

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00-15:30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram