fbpx

Om aCure Privathospital

aCure - et topmoderne og danskejet privathospital

aCure Privathospital er et topmoderne og danskejet privathospital drevet af læger. Det ligger på grænsen mellem Gentofte og Lyngby, lige ved motorvejsafkørslerne, der fører både nord- og sydpå.

Høj kvalitet og god atmosfære
aCure Privathospital er indrettet i moderniserede bygninger på Jægersborgvej i Lyngby. Udstyret er det absolut nyeste på markedet, og de 9 sengepladser består alle sammen af hyggelige og lækkert møblerede enkeltværelser med eget badeværelse. Der er kunst på væggene, vores sygeplejersker er venlige og omsorgsfulde, og vi serverer indbydende måltider.

Næsten som at være hjemme
Vores mål er at skabe et hospital med en rar, rolig og ikke-institutionel atmosfære, hvor omsorgen for vores patienter er i højsædet. Som patienter er vi sårbare og kan ofte opleve os ”sat ud spillet”. Derfor er det vigtigt for os på aCure Privathospital at skabe en atmosfære, hvor du føler dig set og hørt, mens du er indlagt. Samtidigt får du en højt specialiseret behandling, der hurtigt bringer dig tilbage i den hverdag, du kender.

Lægerne bag aCure
Bag hospitalet står Thomas Kiær, Peter Jensen og Michael Nielsen. De er alle tre højtuddannede speciallæger indenfor deres område og har arbejdet sammen i mere end 30 år. Dels på Rigshospitalet og dels på andre privathospitaler, indtil de besluttede at åbne aCure Privathospital i 2020.

Hvem kan få behandling hos aCure?
”På aCure tilbyder vi det, vi som læger er uddannet til: At vurdere og hjælpe vores patienter bedst muligt”, fortæller medejer og speciallæge i rygkirurgi Michael Nielsen. ”Jeg har patienter, der spørger mig, om de SKAL opereres, nu hvor de er henvist til behandling hos os. Det må jeg svare nej til. Selvom vi er specialiserede kirurger og lever af at operere, er det langt fra alle patienter, der skal opereres. Vores job er at tage en snak med patienten og afklare og vurdere tilstanden: Det der kan trænes væk eller forsvinder af sig selv efter noget tid, skal vi ikke røre ved. Et operativt indgreb er kun nødvendigt, hvis diagnosen er åbenlys og andre muligheder er udtømt. Til gengæld oplever vi tit, at en vellykket operation hurtigt bringer patienten tilbage til et normalt liv”

” Vi har som speciallæger mange års erfaring fra både den offentlige og private sektor. Derfor har vi også et meget præcist billede af det perfekte privathospital - og det er det, vi har ønsket at skabe med aCure Privathospital”
- Thomas Kiær, direktør
Udstyret er det absolut nyeste på markedet, og de 18 sengepladser er alle hyggelige enkeltværelser med eget badeværelse.

Det vigtigste for os er, at patienterne føler sig trygge igennem hele processen, og at de oplever en hurtig behandling. De fleste mennesker bliver naturligt bange, når de pludselig bliver bremset af sygdom, og her er det vores opgave at skabe tryghed og tilbyde den højt specialiserede behandling, som hurtigt hjælper patienten tilbage til en kendt hverdag.

Kontakt info

Jægersborgvej 64-66, 2800 Kgs. Lyngby
[email protected]
Tlf: +45 73 70 67 01

Åbningstider

Mandag - Fredag: 8:00-15:30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram